top of page
FOTOGRAHN20201104EmelieAxelssonFamiljefo

Porträtt

Med över 250 st barnfamiljer framför kameran sen 2016 skulle jag nog säga att det här är var min största kärlek är. Barn och familjefotografi. Barn och familjer i alla de konstellationer, det är ju ändå kanske de allra viktigaste bilderna att ha. Att investera i vackra porträtt av barnen och familjen är något en inte ångrar. 

Här kommer vi inte be barnen sitta still och le in i kameran, för som barnfotograf tycker jag det är oerhört viktigt att fånga barnets sanna skratt och låta dem ha en rolig upplevelse.  

Jag fotograferar gärna utomhus med vår vackra natur som scen och rekvisita, men jag har även en studio här hemma (dock anpassad för bebisar och yngre barn). Slutligen erbjuder jag även lifestylefotografering som är en dokumentär "hemma hos"-fotografering där jag kommer till er. 

hej
FOTOGRAHN_AnnaGrahn_Arvika3 (7).jpg

"Vi var lite nervösa inför fotograferingen,  vi har aldrig tyckt att det är varken roligt eller naturligt att stå framför kameran - men vi var nervösa helt i onödan! 

Anna kom som en frisk fläkt - skojade och fick oss att slappna av helt och hållet! Det lyser igenom på bilderna och vi kunde inte vara nöjdare! Vi kommer att anlita Anna fler gånger och rekommenderar henne varmt!" 

                                                                                                 

                                                                                                                                         - Maria & Johan, 2018

"Det här kommer aldrig gå, tänkte jag i bilen påväg till fotograferingen. Dottern ville intevara med på bild och hon är bestämd kan jag lova. 

När vi var klara ville min dotter inte gå ur studion! Jag är fortfarande chockad! Anna fick kontakt med henne direkt och vi fick alla en jättetrevlig upplevelse! Jag kommer alltid komma tillbaka till FOTOGRAHN. Bilderna är pricken över i - de är helt magiska!"

                                                                                                                                             - Angelica, 2018 

fina ord

 

Kontakta mig via kontaktformuläret för att boka en tid för Din fotografering 

Om fotograferingen ska ske utomhus kan vi behöva boka om, beroende på väderförhållande. När det är dags tar fotograferingen cirka 1 h, ibland mer, ibland mindre. När det är barn med vill jag ta det lugnt och ge dem tid - så de får en rolig upplevelse. 

 Inom 2 veckor från fotograferingstillfället kommer ni att få en länk via mail till ett webalbum med alla färdiga exempelbilder. Ni väljer i lugn och ro hemifrån vilka bilder ni vill ha.

 

När vi valt bilder skickar jag fakturan och när den är betald får ni ett nytt mail med en länk till nedladdning av bilderna (nedladdningen sker till dator). Om du valt att köpa med produkter kommer dessa i ett paket på posten. 

1.

HUR GÅR DET TILL?

2.
3.
4.
FOTOGRAHN20201104EmelieAxelssonFamiljefo

NATURLIGT

LEVANDE

ÄKTA

Studion är oftast använd till bebisar, yngre barn samt fine art-, gravid- och boudoirsessioner. Här finns många olika bakgrunder och rekvisita att välja på, samt en del kläder för yngre barn att låna. För en gravidsession i studion, läs här. För boudoir, kontakta mig. 

Vill du ha en mer dokumentär fotografering med klassiska inslag rekommenderar jag en utomhusfotografering, där vi använder vår vackra natur som både scen och rekvisita. Mina barn-, familje- och parfotograferingar leks alltid fram med en massa roliga påhitt och bilderna blir levande, äkta och fångade i nuet. 

Vid en  lifestylefotografering kommer jag hem till er och fotar oftast inomhus i ert hem. Jag fångar er i er vardag - älskar barnen att bada? Brukar ni baka tillsammans? Kurar ni upp i soffan och läser böcker/ser på film? Eller är det kanske ett konstant kuddkrigskaos? Har ni precis kommit hem med en ny bebis och vandrar runt i bebisbubblan? Det finns inga gränser för en lifestyle. Det passar alltid

VILKA FOTON

  faller du för?