top of page
FOTOGRAHN20201104EmelieAxelssonFamiljefo

Porträtt

Med över 250 st barnfamiljer framför kameran sen 2016 skulle jag nog säga att det här är var min största kärlek är. Barn och familjefotografi. Barn och familjer i alla de konstellationer, det är ju ändå kanske de allra viktigaste bilderna att ha. Att investera i vackra porträtt av barnen och familjen är något en inte ångrar. 

Här kommer vi inte be barnen sitta still och le in i kameran, för som barnfotograf tycker jag det är oerhört viktigt att fånga barnets sanna skratt och låta dem ha en rolig upplevelse.  

Jag fotograferar gärna utomhus med vår vackra natur som scen och rekvisita, men jag har även en studio här hemma (dock anpassad för bebisar och yngre barn). Slutligen erbjuder jag även lifestylefotografering som är en dokumentär "hemma hos"-fotografering där jag kommer till er. 

hej
FOTOGRAHN_AnnaGrahn_Arvika3 (7).jpg

"Vi var lite nervösa inför fotograferingen,  vi har aldrig tyckt att det är varken roligt eller naturligt att stå framför kameran - men vi var nervösa helt i onödan! 

Anna kom som en frisk fläkt - skojade och fick oss att slappna av helt och hållet! Det lyser igenom på bilderna och vi kunde inte vara nöjdare! Vi kommer att anlita Anna fler gånger och rekommenderar henne varmt!" 

                                                                                                 

                                                                                                                                         - Maria & Johan, 2018

"Det här kommer aldrig gå, tänkte jag i bilen påväg till fotograferingen. Dottern ville intevara med på bild och hon är bestämd kan jag lova. 

När vi var klara ville min dotter inte gå ur studion! Jag är fortfarande chockad! Anna fick kontakt med henne direkt och vi fick alla en jättetrevlig upplevelse! Jag kommer alltid komma tillbaka till FOTOGRAHN. Bilderna är pricken över i - de är helt magiska!"

                                                                                                                                             - Angelica, 2018 

fina ord

 

Kontakta mig via kontaktformuläret för att boka en tid för Din fotografering 

Om fotograferingen ska ske utomhus kan vi behöva boka om, beroende på väderförhållande. När det är dags tar fotograferingen cirka 1 h, ibland mer, ibland mindre. När det är barn med vill jag ta det lugnt och ge dem tid - så de får en rolig upplevelse. 

 Inom 2 veckor från fotograferingstillfället kommer ni att få en länk via mail till ett webalbum med alla färdiga exempelbilder. Ni väljer i lugn och ro hemifrån vilka bilder ni vill ha.

 

När vi valt bilder skickar jag fakturan och när den är betald får ni ett nytt mail med en länk till nedladdning av bilderna (nedladdningen sker till dator). Om du valt att köpa med produkter kommer dessa i ett paket på posten. 

1.

HUR GÅR DET TILL?

2.
3.
4.
FOTOGRAHN20201104EmelieAxelssonFamiljefo

NATURLIGT

LEVANDE

ÄKTA

Studion är oftast använd till bebisar, yngre barn samt fine art-, gravid- och boudoirsessioner. Här finns många olika bakgrunder och rekvisita att välja på, samt en del kläder för yngre barn att låna. För en gravidsession i studion, läs här. För boudoir, kontakta mig. 

Vill du ha en mer dokumentär fotografering med klassiska inslag rekommenderar jag en utomhusfotografering, där vi använder vår vackra natur som både scen och rekvisita. Mina barn-, familje- och parfotograferingar leks alltid fram med en massa roliga påhitt och bilderna blir levande, äkta och fångade i nuet. 

Vid en  lifestylefotografering kommer jag hem till er och fotar oftast inomhus i ert hem. Jag fångar er i er vardag - älskar barnen att bada? Brukar ni baka tillsammans? Kurar ni upp i soffan och läser böcker/ser på film? Eller är det kanske ett konstant kuddkrigskaos? Har ni precis kommit hem med en ny bebis och vandrar runt i bebisbubblan? Det finns inga gränser för en lifestyle. Det passar alltid

VILKA FOTON

  faller du för? 

investering

EN FOTOGRAFERING ÄR EN 

FÖR LIVET

FOTOGRAHN20201104EmelieAxelssonFamiljefo

Jag brinner för att 

SKAPA

Skapandet av äkta bilder. Bilderna där känslorna syns lång väg. Skapandet av kreativa porträtt. 

Bilderna som visar något genuint, bilderna som får en att le, bilderna som hjälper dig att minnas. 

Porträtt är ett samlingsbegrepp för barnbilder, familjebilder, parbilder, studentbilder, djurbilder, hela tjocka släkten-bilder, boudoirbilder, fine art-bilder, kompisbilder... Ja, allt ni kan tänka er. 

Du kommer endast ångra de bilderna du aldrig tog. 

PORTRÄTT

   för hela livet 

HOS MIG 

NOGA UTVALDA

Jag lägger mycket tid på att scouta mina platser, då miljö och ljus spelar stor roll i mina bilder. 

SAMMA PRIS

Det är samma pris oavsett om du vill föreviga din tiomånaders bebis, din familj om åtta st, en student, bara ta grymma bilder på dig själv eller porträttera din hund. 

FOTOGRAHN_AnnaGrahn_Arvika6 (7).jpg
  platser
oavsett fotografering
FOTOGRAHN_AnnaGrahn_Arvika1 (7).jpg

KOSTNADSFRI

Japp, så många gånger det krävs! Om någon blir sjuk eller om vädret inte håller för vad vi tänkt - då bokar vi om. Kostnadsfritt givetvis. 

GARANTERAT

"Om barnen verkligen inte vill. Vad gör vi då?" En fråga jag svarat på fler gånger än jag kommer ihåg. 

Jag garanterar resultat. För om det är en "sån" dag, när det bara inte vill sig - då bryter vi och försöker igen en annan dag.

 

En fotografering ska vara en rolig upplevelse och därför är det viktigt för mig att barnen har roligt.

ombokning
resultat
penny5okt_23.jpg