top of page
fotograhn_arvikagravidfotograf_27.jpg

Gravid

grattis

Stort grattis och välkommen att föreviga din graviditet hos mig!

Graviditeter är inte alltid det enklaste att genomgå, men nog vill en komma ihåg den där fantastiska magen som är våra barns första hem. Jag vill skapa bilder där du känner dig stark, vacker och där längtan efter ert barn lyser igenom. Du behöver inte vara orolig för att stå och posera framför kameran, jag fixar det - jag guidar dig genom hela fotograferingen! 

Vi kan fotografera endast dig med magen, dig och din partner och ev. större syskon. Vi kan skapa magi i studion eller använda oss av vår vackra natur och naturliga ljus. Du kan klä dig i vanliga kläder eller så får du låna en klänning eller kjol ur min gravidgarderob. Eller du kanske vill ha dokumentära bilder från ert hem, där ni spänt väntar på er nya familjemedlem?

 

                             

  Hur skulle din drömfotografering se ut? 
160468436_288204489388896_73249131230511

 

Kontakta mig via kontaktformuläret för att boka en tid för Din fotografering 

Om fotograferingen ska ske utomhus kan vi behöva boka om, beroende på väderförhållande. När det är dags tar fotograferingen cirka 1 h, ibland mer, ibland mindre. 

 Inom 2 veckor från fotograferingstillfället kommer ni att få en länk via mail till ett webalbum med alla färdiga exempelbilder. Ni väljer i lugn och ro hemifrån vilka bilder ni vill ha.

 

När vi valt bilder skickar jag fakturan och när den är betald får ni ett nytt mail med en länk till nedladdning av bilderna (nedladdningen sker till dator). Om Ni väljer All Inclusive-paketet kommer Er fotobok, ett USB med alla bilder samt en print i ett fint paket på posten. 

1.

HUR GÅR DET TILL?

4.
3.
2.
DSC_9006.jpg

NATURLIGT

LEVANDE

ÄKTA

HOS MIG
fotograhn_arvikagravidfotograf_29.jpg

platser 

NOGA UTVALDA

Jag lägger mycket tid på att scouta nya plaster och har full koll på vädret inför vår fotografering, då miljö och ljus spelar en stor roll i mina foton. 

EXKLUSIVA

klänningar

Jag har en stor gravidgarderob med unika och vackra kjolar och klänningar som du får låna gratis när du gör din fotografering hos mig. 

ENKELT, ROLIGT &

avslappnat

Under fotograferingen kommer jag att guida och hjälpa dig hela tiden, och resultatet kommer att bli avslappnade, härliga foton. 

power

KVINNLIG

Jag gillar att fotografera gravida kvinnor som de power women de är!

 

En blanding av vackert, elegant, feminint, kick ass-power och POAW helt enkelt. 

fotograhn_arvikagravidfotograf_26.jpg

Utomhus

Studio