top of page
svv_89.jpg

Nyfödd

Ett mirakel! Ert mirakel! De första dagarna när man fått träffa sin nya lilla bebis är de mest fantastiska i hela livet!

Ett nytt liv, en helt ny liten människa. Finns det något mer fantastiskt? Boka in en nyföddfotografering för att bevara de allra första stunderna av Er skatts allra första dagar. 

En nyföddfotografering sker oftast när bebisen är mellan 5-10 dagar gammal, men det blir inte alltid som man tänkt och det kanske inte är möjligt att komma iväg till fotografen så tidigt. Därför erbjuder jag att göra nyföddfotograferingar ända till bebisen är 4 veckor gammal.

 

Nyföddfotograferingar har förtur på tider, pga att de helst ska ske snabbt efter förlossningen - men det är en fördel om en redan under graviditeten har hört av sig för en preliminärtid, då jag ofta är fullbokad. 

ahh
svv_58.jpg
fina ord

"Annas varsamma och lugna sätt gjorde att vi kände oss helt trygga i hennes händer. Hon hade massor av idéer och vi fick massa olika foton att välja på - men att välja foton var då inte lätt! Alla var fantastiska!" 

                                          -Peter & Emma, 2018

 

Kontakta mig via kontaktformuläret för att boka en preliminärtid för Din fotografering.

Så fort bebis är född kontaktar Du mig för att boka en definitiv dag (jag rekommenderar medan bebis är upp till 10 dagar).  Välj på att vara i studion eller en lifestyle hemma hos er. 

Fotograferingen av en nyfödd tar allt mellan 1 och 2 h (ibland mer), vi tar allt i bebis takt och stressar inte.

 Inom 2 veckor från fotograferingstillfället kommer ni att få en länk via mail till ett webalbum med alla färdiga exempelbilder. Ni väljer i lugn och ro hemifrån vilka bilder ni vill ha.

När vi valt bilder skickar jag fakturan och när den är betald får ni ett nytt mail med en länk till nedladdning av bilderna (nedladdningen sker till dator). Väljer ni All Inclusive-paketet kommer fotobok, USB-minne och Er print i ett fint paket på posten. 

1.

HUR GÅR DET TILL?

2.

3. 

4. 

5. 

svv_1_edited.jpg

STUDIO

UTOMHUS 

eller

LIFESTYLE

I studion spelar väder och vind ingen roll och vi kan skapa olika "settings" som passar er med färger, korgar och wraps  m.m. 

Utomhus drar vi fördel av det naturliga ljuset och den vackra miljö som finns - och porträttbilderna av er som familj tillsammans blir mer dokumentära. 

En lifestyle med nyfödd innebär en dokumentär serie bilder där jag fångar er i hemmet, när ni myser med varandra - bebisen i sin spjälsäng, på skötbordet, i föräldrarnas armar och kanske vid amning/flaska. Första tiden med er nyfödda, i hjärtat av ert hem. 

VILKA FOTON 

 faller ni för?