top of page
IMG_4113 (kopia).jpg

Om

Chokladälskande, optimistisk och pratglad 30plus-åring som älskar barn! Utbildad förskollärare och lärare, älskar att skriva listor (för hand) och planera för framtiden! Jag är en glad fru, stolt mamma, hängiven djurägare, pysslig husägare och driven företagare. 

 

Älskar djur överlag men hundar framförallt. Bor med min make och våra två barn, Harry & Penny, samt ett gäng djur i ett hälften 100 år gammalt och hälften nybyggt hus i skogskanten utanför stan som jag älskar att inreda och organisera i. Skriver barnböcker till mina barn, umgås mycket med familj och vänner, dricker vin i solnedgången och dagdrömmer mycket om framtiden. 

Att få vara kreativ och skapa med min kamera är bland det allra roligaste jag vet! Busa med barnen som kommer hit och fånga de äkta skratten, busblickarna och magiska stunderna. Jag har en förkärlek för den dokumentära, lite analoga, stilen. 

Jag har en studio här hemma på gården, framför allt avsedd för nyföddfoto, små barn och emellanåt gravida - men fotografer allra mest utomhus.  

helt fantastsiska barn har jag: Harry & Penny, tillsammans med min man Henrik. 

 

st djur bor på gården, i form av 1 hund, 2 katter, 2 kaniner och 4 getter.

 

Fler djur beräknas flytta in och getterna väntar smått i vår (2021). 

 

år gammalt är vårt hus, som våra barn är femte generation att bo i. Vi bor i vårt drömhus, som vi byggde ut och renoverade när vi flyttade hit. 

På landet, men gångavstånd till stan. 

 

st barnfamiljer har jag haft framför kameran sedan jag startade min fotoverksamhet 2016. 

 

  2 

100

250+

9

5 snabba OM MIG 

1   Jag har tävlat för svenska landslaget inom hundsport och deltagit på SM, NM och VM 

2   Jag älskar att inreda och möblera om, så mina rum byter utseende titt som tätt - ibland byter även rummen med varandra 

3.   Om jag får papper och penna är det fysiskt omöjligt för mig att bli uttråkad 

4.   Hundnörd ut i fingertopparna 

5.   Lyssnar på hårdrock (förutom närjag och barnen har disco för då är det mycket shuffle shuffle och Dr Bajskorv). 

MammaPenny_nov.JPG
Fotograf

Fotografering

                HOS MIG 

LEVANDE & GENUINT

Om vi pratar om familjefotografering och barnfotografering så vet jag inget tråkigare än uppställda, styrda fotografier. Jag vill ha den dokumentära känslan, skratt och kramar, det ska vara levande och genuint. Det är mina ledord. 

Om du vill bli fotograferad av mig, se till att du har kollat igenom mina bilder och gillar min stil. 

Följ mig gärna på instagram där jag postar mycket Behind the scenes till färdigt resultat, fototips varje vecka och givetvis många, många bilder! :) 

  • Instagram
bottom of page