5.PNG

ÄLSKAR DU ATT FOTOGRAFERA MEN TYCKER INTE ATT BILDERNA BLIR SOM DU VILL?

SKULLE DU FYLLA ALBUMEN MED RIKTIGT FINA BILDER PÅ BARNEN, DJUREN ELLER LIVET? 

VILL DU LÄRA DIG ATT SNABBT SE VAR DET ÄR EN BRA BAKGRUND, VAR LJUSET FALLER SNYGGT OCH VILKA VINKLAR OCH KOMPOSITIONER SOM BLIR VACKRA PÅ BILD? 

SKULLE DU VILJA KUNNA ENKLARE REDIGERING SOM GÖR ATT BILDEN FÅR DET DÄR "PAOW!"? 

... ja men då ska du läsa vidare! 

välkommen
Ung fotograf

"Wow! Annas kurs har hjälpt mig att ta bilderna från 0-100! Alltså jag har fått helt nya foto-glasögon och bilderna blir så mycket bättre!" 

-Helena, kursdeltagare 

"Den här kursen borde ALLA gå, speciellt alla med barn! GUD vilken skillnad det är på bilder och bilder... önskar jag hade gått den när mina barn var små!" 

- Maria, kursdeltagare 

"Anna förklarar så himla bra och är en så stor inspirationskälla! Alltid glad och go. Hennes kurser är fantastiska!"

-Josefin, kursdeltagare 

fina ord

TA CHANSEN ATT BLI VIP-MEDLEM

DETTA ÄR DEN FÖRSTA AV MINA KURSER SOM TAR STEGET ÖVER TILL NÄTET - HUNDRA PROCENT ONLINE.

 

DÄRFÖR KOMMER FÖRSTA GÄNGET SOM GÅR DENNA KURS FÅ VARA MED OCH PÅVERKA KURSENS INNEHÅLL OCH DESSUTOM GÅ KURSEN TILL ETT RABATTERAT PRIS!  

svv_130_edited.jpg

MISSA ALDRIG ETT VIKTIGT ÖGONBLICK IGEN 

Medvetna vardagsbilder är en grundkurs i fotografi som fokuserar på vad som bygger upp en bra bild. Ljus, bakgrund, komposition, gyllene snittet, vinklar, perspektiv med mera samt massor av fotoinspiration, ett avsnitt med inomhusfotografering och enklare redigering. 

Kursen

DU BEHÖVER: 

 • en mobilkamera
  eller

 • en kamera 
  och ett 

 • facebookkonto 

2 månader

FULLPROPPADE MED FOTOINSPIRATION

 • ÅTTA VECKORS KURS

 • ÅTTA LEKTIONER - JAG FINNS ONLINE OCH SVARAR PÅ ERA FRÅGOR 

 • TILLTRÄDE TILL HEMLIG FACEBOOKGRUPP DÄR ALLA LEKTIONER POSTAS SAMT MÖJLIGHET ATT STÄLLA FRÅGOR, FÅ INSPIRATION OCH DISKUTERA MED LIKASINNADE GRUPPMEDLEMMAR. 

 • ÅTTA UPPGIFTER SOM NI FÅR PERSONLIG FEEDBACK PÅ 

 • "Fria Fotofrågor" TVÅ KVÄLLAR MED "FRIA FOTOFRÅGOR" SOM ÄR FRÅGESTUNDER DÄR NI STÄLLER ALLT NI FUNDERAR PÅ KRING FOTOGRAFI. LÄGGS UPP SOM FILM I VÅR GRUPP. 

VACKRA FOTON ÄR EN 

investering

FÖR LIVET

2021-04-14 12_31_40.png

Anna Grahn 

mamma. fotograf. pedagog 

Jag älskar att fotografera, jag brinner för att fånga ögonblick och bevara minnen i ett fotografi - och en av mina allra största passioner i livet är att lära ut. 

Allt började 2005 när jag levde ett hundraprocentigt hundliv. Jag tränade, tävlade och utbildade mig varje vaken sekund. Jag utbildade mig till hundinstruktör inom flera olika grenar samt även hundmassör och 2012 startade jag mitt företag Rocktassar där jag både masserade hundar för friskvård och rehab, och bedrev kurser inom hundträning. 

Fotograferingen har alltid varit min största hobby och 2016 blev det en del av mitt företag. Sedan dess har jag fotograferat över 500 porträttsessioner, åkt på fotoresa till Island, varit med på utställningar samt haft flertalet fotokurser och workshops i min studio. 

Att jag även älskar utbildning så mycket att jag utbildade mig till pedagog (låg- och mellanstadiet) vittnar ju också kring hur mycket jag älskar att lära ut ;) 

Nu tar mina fotokurser ett "level up"-ryck där de förflyttas till nätet - 100 % online. Så det spelar ingen roll var du befinner dig i vårt avlånga land - du kan gå min kurs bekvämt från din soffa, balkong eller altan. VÄLKOMMEN! 

BERÄTTA MER

om kursen

Kursens innehåll och 

Ljuset kan göra eller förgöra en bild - även bakgrunder, vinklar och komposition har STOR inverkan. Enkel redigering ger bilden en extra knuff och att få sina modeller avslappnade är A och O. Och hur tar en egentligen bra foton inomhus? 

PÅVERKA 

De som anmäler sig till den första lansering av Medvetna vardagsbilder får förutom att gå kursen till ett rabatterat pris - även vara med och påverka kursens innehåll! Vad vill du lära dig mer om? 

DSC_9443.jpg
kapitel
kursinnehållet
151778153_150797536887029_2543548572217979592_n.jpg

PERSONLIG 

Detta är inte en självstudiekurs - utan jag finns med online under kursens gång, svarar på frågor och ger dig personlig feedback på inlämnade uppgifter! 

Fria fotofrågor-

Jag vill ge dig upplevelsen av en på plats-kurs med en relation till både mig och övriga kursdeltagare. Därför har jag bland annat lagt in två livekvällar med fria fotofrågor där ni kan ställa vilka frågor som helst! 

feedback
kvällar
svv_68.jpg

REDO att boka din plats? 

penny5okt_23.jpg

EN HÖST FULL AV FOTO

DSC_4755.jpg

PRIS

... sammanfattning 

TVÅ MÅNADER FULLPROPPADE MED FOTOINSPIRATION, ÅTTA LEKTIONER OCH ÅTTA UPPGIFTER SOM DU FÅR PERSONLIG FEEDBACK PÅ. 

ORDINARIE PRIS: 3000 kr 

VIP-PRIS: endast 1900 KR (1100 kr rabatt!) 

(gäller enbart bokningar före 30 september och till denna kurs) 

Classic Camera
Jag vill ha en plats! 

JAG VILL BOKA EN PLATS NU TILL "MEDVETNA VARDAGSBILDER ONLINE, OCH BLI VIP-MEDLEM 

ÅH SÅ ROLIGT!  FYLL I FORMULÄRET NEDAN SÅ ÄR DU MED! DU FÅR ETT BEKRÄFTELSEMAIL INOM 24 H. KOLLA SKÄPPOSTEN, KONTAKTA MIG ANNARS PÅ 073 517 8300. VARMT VÄLKOMMEN I GÄNGET! 

GRATTIS TILL DIN PLATS!

SAVE ME A SPOT